Zapoznaj się z opiniami naszych klientów:10Średnia Opinia

10/10Tetyana/Lwów2019-10-18 09:54:49HotelSystems.pl
Opinia o Hotelu: Mila atmosfera, bardzo dobra kuchnia, roztaszowanie hotelu, plac zabaw dla dzieci.
10/10Korol2018-10-24 00:00:00Agoda
Opinia o Hotelu: Рекомендую отель! все на вищому рівні. співвідношення ціна - якість - супер! працівники дуже ввічливі і приємні! чисто, гарно. Сніданок - вечеря - неперевершені. СПА комплекс як комплімент від отелю просто чудовий!!!
9.6/10Wayne2018-08-10 00:00:00Agoda
Opinia o Hotelu: We have used Hotel Gloria several times. Good hotel, polite staff, always have rooms available when we book. Great facilities, good food and the best access for our travel.
9.2/10David2018-07-27 00:00:00Booking.com
Opinia o Hotelu: Superb place to stay. Good people who helped me to move my car through the border. Very nice restaurant. Will check out their SPA at the way back home.
10/10Viktor/Lviv2018-06-14 13:43:53HotelSystems.pl
Opinia o Hotelu: Piękny hotel, smaczne dania
Nasze SPA: Sauna, basen
10/10Wayne2019-11-08 00:00:00Agoda
Opinia o Hotelu: We have used Hotel Gloria several times. Good hotel, polite staff, always have rooms available when we book. Great facilities, good food and the best access for our travel.
10/10Bohdan2019-11-08 00:00:00Booking.com
10/10Lubomyr Muzychka2019-11-08 00:00:00Booking.com
10/10Nik2019-11-08 00:00:00Booking.com
9.6/10Olena Oliinyk2019-03-04 00:00:00Booking.com
10/10Bartosz2019-03-04 00:00:00Booking.com
10/10Gabriel2019-03-04 00:00:00Booking.com
Opinia o Hotelu: Exceeded expectations! Beautiful place and friendly staff!
5/5Maxym Chekalov2019-03-04 00:00:00Google
5/5Mirosław Mierzejewski2019-03-04 00:00:00Google
5/5Gdhhs Nznnsjsn2019-03-04 00:00:00Google
Opinia o Hotelu: Miła obsługa , przyjemny klimat
10/10Luiza2019-02-22 00:00:00Booking.com
Opinia o Hotelu: Śniadania i obiadokolacje w cenie, bezpłatny basen oraz sauna. Bardzo mila obsługa. Zimna woda w jacuzzi. Brak informacji o tym, że trzeba zarezerwować masaże 4-5 dni przed przyjazdem.
10/10Piotr Bednarz2019-02-22 00:00:00Booking.com
Opinia o Hotelu: Pyszna obiadokolacja i śniadanie! Bardzo duży wybór. Miła atmosfera i świetna obsługa:) Bardzo czysto, można wypocząć i się zrelaksować na basenie :)
10/10Rafał S.2018-11-15 00:00:00Booking.com
Opinia o Hotelu: Świetna obsługa. Basen, sauna.
9.6/10Mariusz2018-11-15 00:00:00Booking.com
8.8/10Mykhailo2018-11-14 00:00:00Booking.com
9.2/10Svitlana2018-10-21 00:00:00Booking.com
Opinia o Hotelu: Готель хороший,повність відповідає своїй ціні,годують смачно,персонал привітний,нам дуже сподобалось!
10/10Alyona Zenina2018-10-11 00:00:00Booking.com
Opinia o Hotelu: Очень понравилось пребывание в этом отеле! Чисто, уютно, комфортно, приветливо. Персонал очень дружелюбный и обходительный, спа-зона просто супер( бассейн ,сауна, джакузи, которые входят в стоимость номера- прекрасный бонус).Завтрак и ужин покорили! Выбор большой, всё продумано и очень вкусно. Помещение ресторана шикарное! Очень приятно здесь проводить время! Ну и само расположение отеля очень радует! Равноудалён от всех нужных мест! Очень красивая и большая территория! Номер ( был стандарт) очень чистый, современный, есть фен, полотенца,шампунь,жидкое мыло, минералка, стаканы стеклянные для воды, телевизор , кондиционер. Освещение и мебель- всё продумано! Есть возможность взять халат ( за доплату), в спа-зоне есть возможность приобрести всё необходимое( купальник, плавки, шлёпки и т.д.). Цены, кстати, очень порадовали!В общем, очень хорошо провели время, отдохнули душой и телом! Так держать, спа-отель Глория!!! Всем рекомендую! Настолько всё понравилось, что ОЧЕНЬ НЕ ХОТЕЛОСЬ УЕЗЖАТЬ!!!! вот это не понравилось!
9.6/10Jarosław2018-09-26 00:00:00Booking.com
9.6/10Tomasz2018-09-24 00:00:00Booking.com
10/10Andrii2018-09-23 00:00:00Booking.com
Opinia o Hotelu: Дуже привітний і ввічливий персонал. Чиста територія та зручні номери. Басейн і сауна входять у вартість проживання. Смачні сніданки та вечері. Зручне місце розташування готелю. Рекомендую.
9.2/10Jacolo2018-09-22 00:00:00Booking.com
10/10Алексей Алекса 2018-08-30 00:00:00Booking.com
Opinia o Hotelu: Отель действительно соответствует своим звёздам. А чисто по-человечески я бы дал и больше звёзд. Начиная от удобного место расположения,отличной парковкой прямо на территории отеля,чистотой в номерах,приветливым персоналом.А завтрак и ужин это вообще отдельная тема. Столы от предлагаемого разнообразия просто ломятся. Поварам респект и уважение!
10/10Krzysztof2018-08-30 00:00:00Booking.com
Opinia o Hotelu: Smaczne śniadanie, wygodne łózko
9.6/10Katarzyna2018-08-30 00:00:00Booking.com
Opinia o Hotelu: pyszne jedzenie, wygodne łóżko
10/10Sylwia2018-08-30 00:00:00Booking.com
9.2/10Emma2018-07-27 00:00:00Booking.com
Opinia o Hotelu: A lovely hotel found in a lovely city. We were enchanted with white landscapes and the beauty of the city. We found this hotel very nice and it\'s services of really good quality.
5/5Biuro podróży Roma2018-07-27 00:00:00TripAdvisor
Opinia o Hotelu: Mieliśmy przyjemność nocować w SPA Hotel Gloria*** Wyśmienite śniadanie (automat espresso do dyspozycji gości podczas śniadania-rewelacja!), sporo potraw, przyzwoite pokoje (oprócz kanałów cyfrowo-naziemny, ich telewizja oferuje również kanały satelitarne), wygodne łóżka, popołudniowy poczęstunek na recepcji, obfita obiadokolacja, wstęp na basen/wannę z hydromasażem/saunę fińską/saunę parową, monitorowany parking - to wszystko mieliśmy wliczone w cenie pobytu! Dziękujemy Pani Dyrektor, Szefowi i całemu zespołowi za doskonałą obsługę- na pewno pojawimy się u Was przy następnym wyjeździe! Pokaż mniej Wskazówka dotycząca pokojów: Apartamenty są najwygodniejsze/najprzestrzenniejsze, zwłaszcza ten z wanną z hydromasażem
5/5Iza2901022018-07-27 00:00:00TripAdvisor
Opinia o Hotelu: Hotel oddalony od centrum, ale pod kazdym wzgledem do polecenia ; Cena b.przystępa za nocleg kolacje i śniadanie ( w tym dostep do saun i basenu ) mega Obsługa hotelowa i spa pomocna, miła. Posiłki urozmaicone . Dla kazdego coś sie znajdzie .
10/10Andrzej/Motycz2018-06-14 13:43:39HotelSystems.pl
Opinia o Hotelu: Dobra lokalizacja hotelu i łatwy dojazd. Duży parking hotelowy. Pozytywna reakcja recepcji na prośbę o zamianę pokoju. Wykupione w pakiecie śniadania i kolacje w formie bufetu zróżnicowane, estetycznie wyeksponowane, smaczne i obfite. Pokój obszerny, wygodny i dobrze wyposażony. W pokoju TV, lodówka i woda mineralna, a w łazience środki toaletowe (mydło, szampon). Codziennie sprzątany z wymianą ręczników. W barze wino, piwo, drinki, alkohole i napoje. Warto wybrać ten hotel. Hotel atrakcyjny cenowo.
Nasze SPA: Korzystaliśmy z krytego basenu. Wielki i nowoczesny. Funkcjonalne szatnie, toalety i prysznice. Czysty. Mimo, że jednocześnie korzystało z basenu, jakuzzi i sauny wiele osób, nawet z małymi dziećmi nie odczuwało się tłoku. Zawsze były wolne leżaki. Z zabiegów SPA nie korzystaliśmy ale niskie ceny kusiły żeby korzystać. Jednak czas na zwiedzanie nie pozwalał oddawać się błogiemu wypoczynkowi w hotelu.
10/10Lucas2019-11-08 00:00:00Booking.com
10/10Igor2019-11-08 00:00:00Booking.com
9.8/10Marek2019-10-22 11:03:10HotelSystems.pl
Opinia o Hotelu: Wyżywienie zawsze na wysokim poziomie, tak trzymać.
Nasze SPA: Sauny, różne rodzaje.
10/10Wojciech/Jelenia Góra2019-09-02 10:38:05HotelSystems.pl
Opinia o Hotelu: Bardzo udany pobyt w Przemyślu i w Hotelu Gloria
10/10Jarosław/Lublin2019-03-22 21:21:08HotelSystems.pl
Opinia o Hotelu: Zabiegów Spa nie oceniam bo nikt z nas z nich nie korzystał. Przestronny parking, dobre jedzenie, fajny basen i sauna oraz cichy apartament to recepta na wypoczynek w trasie. Na pewno jeszcze tam wrócimy.
9.2/10Alla2019-03-04 00:00:00Booking.com
10/10OLEKSANDR2019-03-04 00:00:00Booking.com
10/10Igor2019-02-22 00:00:00Booking.com
10/10Vitalii2018-12-28 00:00:00Booking.com
10/10Taras2018-12-28 00:00:00Booking.com
9.2/10Semion Iomdin2018-12-28 00:00:00Booking.com
Opinia o Hotelu: Чистый, просторный номер. Хороший завтрак
10/10Tetiana2018-12-28 00:00:00Booking.com
9.6/10Yevhen2018-10-30 00:00:00Booking.com
Opinia o Hotelu: Дуже смачна їжа, привітливий персонал, є басейн та сауна. В номерах чисто З незручностей- Фен треба брати на рецепції.
9.6/10Angelina2018-10-29 00:00:00Booking.com
Opinia o Hotelu: сніданок та вечеря дуже смачні . номер чистий , персонал дуже привітний . навіть один день була україномовна дівчина на рецепції. розташування доволі зручне . все чудово.
9.3/10Magdalena/Warszawa2018-10-25 07:31:58HotelSystems.pl
Opinia o Hotelu: Cisza w pokoju mimo odbywającego się w restauracji wesela. . Uprzejmość obsługi. Cisza i spokój sprzyjającą wypoczynkowi.
Nasze SPA: Fantastyczne Panie pracujące w Spa. Nie wysokie ceny.
9.6/10Anatoliy Gladysh2018-10-21 00:00:00Booking.com
9.6/10Julia2018-10-11 00:00:00Booking.com
Opinia o Hotelu: Отличный отель, чистый номер, прекрасные ужин и завтрак, плавали в бассейне ходили в сауну все входит в стоимость проживания. От вокзала где то пешком 25 мин. Приятный персонал.
10/10Татьяна2018-10-01 00:00:00Booking.com
Opinia o Hotelu: Все, было отлично!
10/10Taras2018-09-30 00:00:00Booking.com
9.2/10Krzysztof2018-09-18 00:00:00Booking.com
9.2/10Marie2018-08-30 00:00:00Booking.com
Opinia o Hotelu: It\'s a beautiful beautiful hotel with the friendliest staff ever.
9.7/10Zbigniew/Parczew2018-08-06 08:52:58HotelSystems.pl
10/10Hutor2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Bylismy na imprezie urodzinowej Wujka. Obsługa świetna, jedzonko wspaniałe. Następne nasze odwiedziny Przemyśla oznaczają powrót do Glorii. Dziękujemy i do zobaczenia
10/10D.2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Ogromne podziekowania za udane przyjecie weselne ktore nam zapewniliscie, za przemila obsluge hotelowa ktora wkladala w to duzo pracy aby wszystko bylo idealnie. Dziekuje rowniez Pani Dyrektor, ktora pomagala nam we wszystkim i co dla nas zrobila. i za to ze do konca zycia bedziemy pamietac nasz dzien wlasnie w tym przepieknym i profesjonalnym miejscu „gloria” pozdrawiam 🙂
10/10Abigail2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Great thanks to the Gloria staff members and director for ensuring a wonderful, amazing and successful wedding dinner. The atmosphere, delicious food and services were of high standard and satisfying. Thank you Gloria for contributing to a memoriable weekend! I highly recommend Gloria Hotel to those who are searching for events venue!
10/10Zadowolony klient2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Cieszę się,że mogłem w najbliższym czasie zawitać do hotelu Gloria!Co prawda dojazd do obiektu jest nieco utrudniony z powodu budowy obwodnicy,ale wyśmienity placek po węgiersku,za którym przepadam,zrekompensował tę niedogodność:).Basen rekreacyjny wraz z sauną pozwoliły mi zrelaksować się po ciężkim dniu pracy.Serdecznie dziękuję całemu personelowi za życzliwą i profesjonalną obsługę!
10/10Mariola2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Wielkie,wielkie dzięki za wspaniały pobyt w hotelu Mirage. Za „dopieszczanie ” nas jako klientów na każdym kroku przez uroczą Panią Dyrektor hotelu i przemiłego Właściciela.Szkoda, że jesteście Państwo tak daleko!!! PS.Zupę solankę jadłam na Litwie,Łotwie,Ukrainie ,ale takiej przepysznej jak ta w Glorii nie jadłam nigdzie. Serdecznie pozdrawiamy Mariola i Jacek z Krakowa.
10/10Jarosław2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Serdeczne podziękowania dla Pani Dyrektor za wspaniałą organizację naszego uroczego pobytu oraz dla personelu restauracji jak i SPA za miłą i sympatyczną obsługę, ciepłe przyjęcie i gościnę oraz bardzo smaczne posiłki. Dzięki Państwa tak wspaniałej gościnności jak i uroczemu miejscu wyjeżdżamy wypoczęci, młodsi, zakochani i pełni nadziei na przyszłość. Pokazaliście Państwo Swój Profesjonalizm i za to będziemy państwa promować i z wielka przyjemnością wrócimy aby móc spędzić z Państwem miłe chwile. Serdecznie dziękujemy. Autor. Iwona i Jarosław
10/10Dyrektor Ośrodka Szkoleń Marian L. z pracownikami2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Serdeczne podziękowanie dla Pani Dyrektor i właściciela Pana Jerzego za bardzo miłe i ciepłe przyjęcie uczestników szkolenia z Nowej Sarzyny.
10/10Ewa J.L.2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Wojewódzki Inspektorat Ochrony Środowiska w Rzeszowie składa serdeczne podziękowania za przygotowanie i obsługę zorganizowanej w dniach 29-30 września 2011 r. narady Wojewódzkich Inspektorów Ochrony Środowiska z Panem Andrzejem Jagusiewiczem – Głównym Inspektorem Ochrony Środowiska. Państwa profesjonalizm przyczynił się do tego, iż organizacja narady nie budziła żadnych zastrzeżeń organizacyjnych, a spotkanie na długo pozostanie w pamięci jej uczestników. Jesteśmy przekonani, że niezapomniane wrażenie, jakie wywarło na Nas Państwa zaangażowanie, fachowość i wysoki poziom świadczonych usług zaowocuje w przyszłości częstszym korzystaniem z Państwa usług.
10/10M. i P.2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Pragniemy złożyć Personelowi hotelu Gloria najszczersze podziękowania za organizację przyjęcia weselnego. To dzięki Waszej pracy oraz zaangażowaniu mogliśmy cieszyć się jednym z najważniejszych dni w naszym życiu. Jesteśmy pełni uznania za profesjonalizm i wspaniałą obsługę oraz cudowną kuchnię. Cieszymy się szczerze że to właśnie Państwu powierzyliśmy organizację przyjęcia weselnego, ponieważ pod każdym względem przeszła nasze najśmielsze oczekiwania. Gdybyśmy mogli cofnąć czas bez wahania i z wielką przyjemnością spędzilibyśmy ten dzień jeszcze raz z Państwem. Serdecznie dziękujemy.
10/10A. i W.2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Dzięki Wam wyjeżdżamy z tego uroczego miejsca piękni, młodzi i zakochani. Po trzydziestu latach małżeństwa, odwiedzając szlak naszej podróży poślubnej, chwytamy chwile wsród życzliwych ludzi, pięknej architektury Przemyśla i przyrody okolic. Pięknie dziękujemy za profesjonalizm, życzliwość i uśmiech. Taką wizytówkę zespołu hotelu „Gloria” przekażemy naszym dzieciom, przyjaciołom i znajomym z Pomorza. Specjalne podziękowania dla Pani Dyrektor za romantyczną kolację przy świecach… najpiękniejszy prezent.
10/10Słuchacze kursów języka polskiego Kreisvolkshochschule Uecker-Randow w Pasewalku / Niemcy2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Dziękujemy za wspaniały pobyt, smaczne posiłki i przemiłą obsługę, spełniającą wszelkie nasze życzenia! Hotel super – wszystko na najwyższym poziomie: wygodne pokoje, czyste i ładne łazienki, urocza restauracja. Jeszcze raz dziękujemy za miło spędzony czas!
10/10Nauczyciele ZNP w Radoszycach2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: My grupa belfrów ze Świętokrzyskich Gór, a dokładnie z grodu Radoszyce; przybywszy tu po 10 miesiącach ciężkiej i nader stresującej pracy jesteśmy pełni podziwu i uznania dla właścicieli i obsługi hotelu „Gloria”. Wyrażamy szczególną wdzięczność pani A. S. za profesjonalizm, miłą atmosferę i spełnienie wszystkich naszych zachcianek dla ducha i ciała. Sławetny gród Przemyśl może być dumny mając taki obiekt hotelowy na swoich włościach o wysokim standardzie europejskim.
10/10M. i K.2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Dziękujemy całemu Personelowi Hotelu „Gloria” za ogromny trud, który włożyli w przygotowanie uroczystości weselnej. Dzięki Wam ten szczególny dzień miał niezwykłą, iście królewską oprawę. Doceniamy też waszą życzliwość, pomoc i wsparcie. („Cały Świat już wie: M. z K. w Glorii pobrali się. Było słychać głośny śpiew. Goście ze Śląska i z Podkarpacia świetnie bawili się.”)
10/10R.Janson z Varius Manx2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Hotel Gloria to czyste, zadbane miejsce, to możliwość relaksu i odpoczynku. Zarówno podpisany jak i cały zespół wyrażamy wdzięczność i szacunek dla gościnny i personelu w/w hotelu.
10/10Joanna2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Dziękuję za wspaniały pobyt, miłą i profesjonalną obsługę z serdecznością podchodzącą do klienta, dobre jedzenie, dobre relacje.
10/10Gość2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: W imieniu INTROL Katowice bardzo dziękujemy za miłą obsługę i za miło spędzony czas.
10/10Firma Introl2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Pobyt w hotelu Gloria należy do samej przyjemności. Obsługa, jedzenie wspaniałe. Życzymy właścicielom oraz obsłudze dalszych sukcesów.
10/10Krzysztof2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Po prostu luksus. Polecam gorąco wymagającym klientom.
5/5S. i K.2018-07-28 00:00:00TripAdvisor
Opinia o Hotelu: w sobotę świetnie bawiliśmy się na ślubie K. i A……hotel Gloria, gorąco polecamy
10/10D. i A.2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Pragniemy z całego serca podziękować całej obsłudze hotelu i restauracji „Gloria” za organizację naszego wymarzonego przyjęcia weselnego! Pełen profesjonalizm, bardzo miła obsługa na najwyższym poziomie, kuchnia na medal- wszystko to sprawiło, że ten szczególny dzień przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania. Szczególne podziękowania należą się Pani Dyrektor Agnieszce Kościelnej, która ujęła nas swoim zaangażowaniem, troską o to, aby wszystko odbyło się wyjątkowo i do końca dopilnowując aby tak było. Zjeździliśmy naprawdę wiele restauracji na podkarpaciu w poszukiwaniu tej najlepszej i teraz możemy z czystym sumieniem napisać, że „Gloria” ze swoim klimatem, obsługą i Dyrekcją to najlepsze miejsce do organizacji przyjęcia, które chce się zapamiętać do końca życia! Jeszcze raz dziękujemy i polecamy wszystkim niezdecydowanym 🙂 Do zobaczenia (będąc w Przemyślu nie omieszkamy skorzystać z tak wyśmienitej kuchni)!
10/10Kuba 2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Gloria hotel jak i miraż hotel na ukrainie, pierwsza klasa. czysto i schludnie w pokojach. obsluga na jak najlepszym poziomie. Restauracja w Glorii mistrzostwo swiata. Restauracja w Mirażu hmm nie zachwyca ale tragedii nie ma ważne że barek dobrze zaopatrzony. ogolnie wszystko jak najbardziej OK. Panią z miraża slicznie dziekuje za załatwienie uczciwego mechanika po tym jak auto odmowilo wspolpracy. polecam tą siec hotelii
10/10Realista2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Świetny hotel ze świetnym basenem polecam! Miła i szybka obsłga
10/105 w Jednym2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Fantastyczna akustyka sali,miła i profesjonalna obsługa,bardzo smaczne jedzenie pięknie podane! Polecamy zespół 5 w jednym
10/10Rodzice Młodej Pary2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Plotki na temat hotelu ;Gloria” o złej opinii nieaktualne.Wesele w 2012 super.Jedzonko smaczne i obfite.Obsługa profesjonalna.Szczególne słowa uznania za organizację dla Pani Dyrektor Agnieszki Kościelny.Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku.Również zakwaterowanie w hotelu dla weselnych gości w warunkach odpowiednich do standardu.
10/10Petr Samikov2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Hotel jest bardzo zadowolony, obsługa – super, dziękuję!
10/10Kazimierz Kopacz2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Polecam bardzo . Ceny umiarkowane.. Zona i dzieci zachwycone kuchnia i super obsluga
10/10Igor2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Ostatnio mieliśmy to szczęście organizować wesele w Glorii i wraz z żoną 🙂 jesteśmy pod niesamowitym wrażeniem tego miejsca. Pisząc miejsca mam na myśli całość, nie tylko piękną sale, apartament hotelowy, ale przede wszystkim ludzi którzy tworzą to miejsce. Wszyscy zaczynając od Pani Dyrektor Agnieszki Kościelnej, która starał się dopasować do naszych potrzeb i życzeń, przez panie i pana kelnerów, którzy byli do naszych usług i na każde prośbę byli gotowi odpowiedzieć – coś niesamowitego, a kończąc na Paniach w kuchni, których jedzenie okazało się hitem – kociołek po lwowsku – niebo w gębie. Mogę z czystym sumieniem polecić to miejsce każdemu kto chce z uśmiechem na ustach przejść przez stresowe chwile związane z związane z przygotowaniem ślubu, ten zespół to 100% profesjonaliści. POLECAM
10/10Basia2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Bardzo ładna strona!
9/10Marta2018-07-28 00:00:00gloria
10/10Kasia2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Pobyt w hotelu Gloria należy do samej przyjemności. Obsługa, jedzenie wspaniałe. Życzymy właścicielom oraz obsłudze dalszych sukcesów.
10/10Ewa2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Wyrazy uznania oraz gorące podziękowania dla Pani Agnieszki z recepcji. Pozdrawiam serdecznie – Ewa
10/10J&R Kraków2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Bardzo dziękujemy za przemiły pobyt. Obsługa jest profesjonalna i uprzejma, posiłki smaczne, recepcja wzorowo prowadzona. Pokoje ładne, czyste, funkcjonalne. Salon SPA zasługuje na złoty medal 🙂 Na pewno skorzystamy jeszcze z usług hotelu. Warto gorąco polecić!
10/10Magdalena G.2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Już wiem skąd skąd ten czar basenu -to obsługa:))) A Voucher SPA to najlepsza rzecz jaka mi sie trafiła w ostatnim półroczu. Na pewno do WAS niedługo wrócę. Pozdrawiam:)
10/10Ihor2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Недавно був на міжнародній конференціїї в Перемишлі. Зупинялися в готелі ГЛОРІЯ. Скажу відверто приємно вражений. Кухня смачна як вдома, особливо чудові десерти та другі страви. Басейн та сауна чудове доповнененя до відпочинку, до речі у Львові жоден готель не має в одному корпусі басейну. Для бізнес-зустрічей просто ідеальне місце. Персонал прекрасно розуміє прекрасно розуміє потреби кліэнтів. Затишна атмосфера, вдало підібрана музика справляє дуже позитивне враження.
10/10Danuta2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Ogromne podziękowania za organizację wesela w 13r Dla p. Agnieszki Kościelnej i jej całego personelu . Posiłki ekstra smaczne ,dań dużo ,podane elegancko i wytwornie . Hotel super. Goście zachwyceni . Wielkie DZIĘKI Danuta
10/10Danuta2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Dziękujemy za super przyjęcie weselne w 13r .Kuchnia extra Pani Dyrektor Agnieszka PROFESJONALISTKA Wielkie DZIĘKI
10/10Basia2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Cudowny hotel i cała reszta Polecam 🙂
10/10Maksymowicz Monachium2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Bylem w tym hotelu dwa razy godny polecenia ,smaczne sniadania ,duze pokoje,wkrotce tam wroce z rodzina, serdecznie pozdrawiam z Monachium caly zespol hotelu
10/10J. i W.2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Dziękujemy za śliczne wesele, wszyscy goście byli zadowoleni ze świetnego jedzenia, obsługi oraz Królewskiej Sali, która sprawiała że czuliśmy się jak w bajce:) organizacja profesjonalna, a każdy kto był na weselu w 2013 może to potwierdzić
10/10M. i K.2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Hotel Gloria przygotował nasze wesele na najwyższym poziomie, co potwierdzili goście również z zagranicy (Anglia, Belgia i USA). Pyszne jedzenie, znakomita organizacja i obsługa wesela. Myślę, że sala mówi sama za siebie i tak naprawdę to właśnie ona ostatecznie przekonała nas do wyboru Hotelu Gloria. Nie słuchajcie negatywnych opini i złośliwych plotek, ponieważ przez nie możecie podjąć złą decyzję, ja ich nie posłuchałam i nie żałuję !!!! Gorąco polecam
10/10E. i P.2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: W hotelu Gloria organizowaliśmy wesele w 2013 roku i jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy. Goście byli pozytywnie zaskoczeni zarówno świetną kuchnią, jak i jakością obsługi oraz wystrojem sali. Dyrekcja i obsługa hotelu były niezwykle miłe, profesjonalne i bardzo pomocne w wielu sprawach związanych z organizacją wesela. Dziękujemy i polecamy!
10/10T.2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Spędziłam z dziećmi cudowne sobotnie popołudnie: dzieci z mężem na basenie, ja z przyjaciółką w SPA! Cudowny relaks! Dzieci wniebowzięte! A mąż w nagrodę za nieskarżenie się i nienarzekanie ma już wykupiony masaż przy następnej wizycie! Polecam gorąco!
10/10Henryk Karnas2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Szanowny Pan Jerzy Turczyn właściciel Hotelu „Gloria” w Przemyślu W dniu 21 listopada br miałem przyjemność organizować w Pana pięknym Hotelu „Gloria” w Przemyślu uroczystość jubileuszową związaną z 20-tą rocznicą powstania czasopisma łowiecko-przyrodniczego „Łowiec Galicyjski”. Periodyk ten znany w całym kraju i za granicą redagowany i wydawany jest w Przemyślu przez redaktorów posiadających olbrzymią wiedzę z dziedziny łowiectwa, leśnictwa, prawa i kultury. To właśnie w pięknych wnętrzach Hotelu „Gloria” 21 listopada br gościło ponad 160 ludzi, którzy przyjechali tu nie tylko z różnych stron Polski, ale także z Niemiec i USA. Wiele osób składało na moje ręce szczere gratulacje z powodu sposobu organizacji, scenariusza uroczystości, serwowanych wykwintnych posiłków, obsługi restauracyjnej i hotelowej oraz doboru miejsca uroczystości. Nazwa Hotelu „Gloria” to określenie łacińskie, czyli: „chwała, sława, świetność, okazałość, wspaniałość”. Mam świadomość i przekonanie, że to właśnie dzięki Panu, dzięki Pana uprzejmości i życzliwości odnieśliśmy wspólny sukces organizacyjny, czyli: „chwałę, sławę, świetność, okazałość i wspaniałość”. Za wszystko serdecznie dziękuję. Przemyśl dnia 6 grudnia 2013 roku. Redaktor Naczelny Henryk Karnas
10/10Sylwester 13/142018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Super impreza.Jadło wyśmienite .Orkiestra na 5 .Tak trzymać . A pani Agnieszka jak zwykle dopilnowała wszystkiego .Wielkie Dzięki !!!!!! Danuta z przyjaciółmi
10/10MOS Przemyśl2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Serdecznie dziękujemy za możliwość spędzenia aktywnie czasu wolnego w pięknym basenie. Bardzo nam się tutaj podobało, pozdrawiamy Dyrekcję i pracowników. Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii w Przemyślu ul Krasińskiego 33. Jeszcze raz bardzo dziękujemy!
9/10Marian2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: mily personal, dobre sluzby, super wellness, dobre ceny 100 bodov
10/10Ana2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Dziekuję za cudowne chwile spędzone w SPA. Atmosferę relaksu którą stworzyły nam P.Jola i Monika jest godna zapamiętania na zawsze. Gratulujemy tak wspaniałego podejścia do klienta. Pozdrawiamy i wrócimy na pewno. Anna z mężem.
10/10Alyona2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Ukraińska delegacja organizacji projektu „krok za krokiem do aktywności społecznej” wyraża wdzięczność: – właściciele hotelu za danie mi okazji do nauki i wypoczynku; – pracowników za takt, uśmiech, uprzejmość; stowarzyszenie „Bliżej Siebie” za bezcenne doświadczenie i niezapomniane wrażenia. WIELKIE DZIĘKI!!!
10/10Jan Cholewa2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Spędziliśmy wspaniały długi weekend w Przemyślu, na co zdecydowany wpływ miał pobyt w Waszym hotelu. Po całodniowych spacerach pyszna obiadokolacja a potem kąpiel to rewelacja. DZIĘKUJEMY! Lucyna i Jan Cholewowie
10/10Maciej2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Szanowny Pan Yuryi Turchyn !!!!! W imieniu swoim oraz kolegów serdecznie dziękujemy za miłe przyjęcie w hotelu podczas naszego pobytu na gościnnej Ziemii Przemyskiej. Atmosfera panująca w hotelu wręcz domowa. Jedzenie serwowane w resteuracji EXTRA SUPER!! Cały personel swoją postawą i uśmiechem na twarzy tworzą wizytówkę Tego miejsca. Myślę,że kiedyś na pewno tu wrócimy i będziemy polecać to magiczne miejsce innym. TAK TRZYMAĆ!
5/5VRCC POSKA M.Czarnecki2018-07-28 00:00:00TripAdvisor
Opinia o Hotelu: Dziękujemy za super zabawę,obsługę hotelową na najwyższym poziomie,jedzenie jakość i ilości podanych potraw zadowolą najwybredniejszych, Natomiast Pani Dyrektor Agnieszka osoba czuwająca nad wszystkim zasługuje na NAJWYŻSZĄ OCENĘ . Z lot Motocyklowy Główny Przemyśl-Lwów Lipiec 2014 VALKYRIA RIDERS CRUISER CLUB POLSKA organizator M. Czarnecki
10/10Janina2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: W Niedziele mielismy zorganizowane przyjecie weselne w Hotelu Gloria dla naszego syna i jego juz zony (slub mieli w Angli w czerwcu) i byly to niezapomniane chwile dla nas i dla wszystkich gosci polskich i zagranicznnych. Goscie przyjechali nie tylko z okolic Przemysla i dalszych czesci Polski ale takze z Cypru, USA a takze duza grupa gosci przyjechala z Angli. Goscie zagraniczni byli ogromnie zadowoleni z tego krotkiego pobytu w Hotelu Gloria nie mogli sie nadziekowac za to ze byli zaproszeni na przyjecie. Po powrocie do Angli dostalam bukiety kwiatow i karki z podziekowaniami o tresci ze brak im slow podziekowania za ten wspanialy czas spedzony w Polsce. Chcialam pierwsze serdeczne podziekowac Pani Dyrektor Agnieszce Koscielnej nie tylko za fantastycznie zorganizowana impreze, i pieknie udekorowana sale ale takze za wspolprace i pomoc w wielu sprawach zwiazanych z organizacja wesela i uslug weselnych.- Naprawde Pani jest wspaniala i nie zastapiona. Rownoczesnie , bardzo dziekujemy obsludze restauracyjnej i obsludze hotelowej za niezwykle mile i profesionalne uslugi przed, podczas i po przyjeciu weselnym. Serdeczne podziekowania wraz z duzymi komplementami przesylamy Kucharzowi/Kucharce i osobom pracujacym w kuchni za przygotowanie bardzo wysmienitych posilkow podczas przyjecia w niedziele a takze podczas calego pobytu w hotelu.. Nasi goscie bardzo lubieli “Zurek” i zachwycali sie iloscia i jakoscia posilkow podanych na grylu w piatek jak przyjechali z Krakowa i za smaczny obiad w poniedzialek przed wyjazdem do Angli. Goscie ktorzy spali w Hotelu byli bardzo zadowoleni z duzego wyboru smacznych posilkow podanych na sniadanie oraz z wygodnych pokoji hotelowych oraz milej i uprzejmej obslugi. Wszyscy goscie byli pozytywnie zaskoczeni podczas przyjecia weselnego iloscia i jakoscia podanych goracych dan, salatek, wedlin, kawy, herbaty itd.,.” Kociolek po Lwowsku “ byl wysmienity i mile wspominany przez wszystkich gosci z ktorymi mialam szanse rozmawiac. Na poczatku stycznia otrzymalismy DVD z wesela i odbitki z DVD zostaly przeslane dla gosci ktorzy brali udzial w imprezie a take dla grupy osob z Australji i Kanady ktorzy nie mogli uczestniczyc w tej imprezie. Opinie byla prawie jednakowa ze to bylo wesele “Krolewskie” i prawie kazdy co ogladal DVD prosil o pozwolenie pokazania tego DVD rodzinie i znajomym. Bawilismy sie wspaniale i mamy bardzo mile wspomnienia za co wam wszystkim raz jeszcze serdecznie dziekujemy. Ponizej jest list od mojego meza po angilesku. Janina, England
10/10John2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: My wife Janina has written to you to thank you for the marvellous “Wedding Reception” for our son and his wife at Hotel Gloria. I should just like to add a few comments of my own. As an Englishman with a Polish wife I have over the years enjoyed many happy times in Poland. I have experienced the quality and variety of food and drink and appreciate the warmth and hospitality of Polish people. For the majority of English guests at the reception the Polish experience was, however, completely new to them. They really enjoyed it and said that they would like to return and see more of Poland. My niece took her four young daughter and they had such a good time that they didn’t want to go back home to England. Our English friends were really impressed with the food, drink, accommodation and also the hard working and friendly Hotel Staff. They had never tasted Polish food before and loved the high quality and variety of dishes. At no wedding Reception in England would guests be offered so many different courses. My wife was particularly pleased with how helpful and friendly the Hotel Director Agnieszka Koscielna was. The professionalism of herself and her staff ensured that everything went so smoothly. We all had such a wonderful time and want to thank you for making it such a memorable experience. John, Shipley, England
10/10Jacek2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Jak najbardziej polecam, miła obsługa, dobre jedzenie, pokoje na wysokim poziomie i rewelacyjny basem :). Pozdrowienia dla pani Edytki z recepcji 😉
10/10Marzena2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Dziękuję wraz z mężem za bardzo miły pobyt w Waszym hotelu. Polecamy Wasz hotel jako formę relaksu i wypoczynku, a także przyjemne zabiegi w salonie odnowy. Pozdrawiam:) PS. polecamy ruską banię 😀
10/10Zadowoleni2018-07-28 00:00:00gloria
10/10Grupa2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Przyznam, że hotel reprezentuje wysoki poziom. oprócz śniadania dodają również kolacje w cenie pokoju! Na pewno znowu skorzystam
10/10Zbyszek2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Przez kilka dni korzystaliśmy z tego hotelu i za każdy dzień chcemy podziękować. Bardzo gościnne miejsce. Na każdym kroku widać, że właściciel obiektu i współpracujące z nim osoby dążą do zadowolenia klientów. Zdecydowanie otrzymaliśmy więcej niż oczekiwaliśmy. Dziękujemy bardzo i pozdrawiamy serdecznie wszystkich pracujących w hotelu oraz zdecydowanie polecamy go innym.
10/10Athur Jendrowski2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Super hotel, wspaniałe miejsce na odpoczynek. Bardzo ładny budynek . Sauna, basen, czysto, cicho, wygodny przestronny pokój. Bardzo smaczna kuchnia. Gorąco polecam. Będę tu wracał
10/10MP2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Hotel Gloria to była w 100% trafna decyzja w wyborze miejsca na nasze wesele. Duża pomoc przy organizacji, świetna obsługa, pyszne jedzonko ( dziękujemy Paniom od strony kuchni)…ach można by było tak wymieniać bez końca 🙂 Wspominać i polecać będziemy bo warto! Jak byśmy mieli powtórzyć – to wybór był by ten sam 🙂 Dziękujemy Wam serdecznie.
10/10Goście z pokojów 127 i 1332018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Właśnie dziś zakończyliśmy pięciodniowy pobyt w Hotelu Gloria. Chcieliśmy spokojnie spędzić w gronie przyjaciół kilka dni na wypoczynku i kameralnym Sylwestrze bez zabawy (z powodów osobistych). Wszystko to się nam udało, no może z małym wyjątkiem, nie można było pojeździć na nartach, ale to juz wina aury :):). Bardzo sympatyczny hotel, szalenie miła obsługa od Pań w recepcji, przywitanie na początek małym poczęstunkiem, przez obsługę basenu, bani, restauracji, aż po właściciela, który osobiście się zainteresował, czy wszystko jest ok.Życzliwość obsługi ponad normę, gdy wracaliśmy ze Lwowa z wycieczki bardzo opóźnieni (ok.północy), wystarczył telefon, a była zostawiona kolacja dla 6 osób, którą spokojnie się najedliśmy. Nikt nie musiał tego robić, gdyż wiedzieliśmy że restauracja jest czynna do 22. Na każdym kroku jest uśmiech i nie było problemu z załatwieniem sprawy. Jedzenie bardzo dobre, do wyboru wiele rodzajów posiłków na ciepło i na zimno, wszystko smaczne i gust każdego konsumenta można spokojnie zaspokoić. Wszystko zorganizowane jest jak należy, mimo balu sylwestrowego, te osoby, które nie korzystały z niego, były obsłużone w innej sali równie dobrze jak w głównej restauracji. Nie mamy do czego się przyczepić, więc pozostaje nam podziękować za gościnność i życzyć dużo gośći równie zadowolonych jak my. Za każdym sukcesem firmy, kryje się duża grupa ludzi, oddanych i utożsamiających się z nią i tu było to widać…. Mam jedną uwagę, aby Szef wprowadził swoją przepyszną słoninkę do posiłków…jest rewelacyjna :):) Na pewno jeszcze wrócimy do Państwa. Dziękujemy
10/10Kinga2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Polecam serdecznie Hotel Gloria, a w szczególności hotelowe SPA, ze wskazaniem na ruską banię. Przede wszystkim ze względu na fachowość i zaangażowanie obsługi. Na pewno odwiedzę to miejsce ponownie.
10/10Dariusz Terendij2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: serdecznie dziękujemy za opiekę nad moim zamówieniem i profesjonalną obsługę naszych gości 🙂
10/10Ewelina2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: cudowny weekend we dwoje. miła obsługa, dobre jedzenie. polecam wszystkim zakochanym i nie tylko
10/10Katarzyna2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Byliśmy w hotelu Gloria w sierpniu 2016r. i spędziliśmy w nim kilka dni. Bardzo miła obsługa, smaczne i urozmaicone jedzenie, bardzo dobra cena, w której serwowane jest śniadanie i obiadokolacja, a także basen. Dziękujemy serdecznie, szczególnie za umożliwienie nam zjedzenia wczesnego śniadania w dniu, w którym wyjeżdżaliśmy do Lwowa. Polecamy pobyt w tym miejscu.
10/10Lucyna i Darek2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Ruska bania to jest TO – nowe dla nas odkrycie – wychłostani 😉 zrelaksowani wyjeżdzamy stąd zadowoleni – dziękujemy 🙂
10/10Lokar102018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: bardzo pozytywne odczucia z pobytu świątecznego 2017 – wszystko bardzo smaczne , podziękowania dla obsługi , obiekt godny polecenia
10/10D.P.L2018-07-28 00:00:00gloria
Opinia o Hotelu: Super miejsce na spędzenie romantycznego weekendu we dwoje! Pyszne jedzenie, urozmaicony wybór ! Obsluga miła i uśmiechnięta! Polecamy!!!
10/10Sławomir2018-07-27 00:00:00Booking.com
Opinia o Hotelu: Bardzo byliśmy zadowoleni z obsługi i życzliwości personelu. Posiłków nam smakowały i był duży wybór. Pokój przestronny z klimatyzacją łóżko wygodne. Polecam Stayed in July
10/10Jan2018-07-27 00:00:00Booking.com
Opinia o Hotelu: Very Good!!!!!
10/10Milan2018-07-27 00:00:00Booking.com
Opinia o Hotelu: all was perfect 눇 very nice SPA, very good diner and brekfars - very good rate price/quality
4.6/5Artur2018-07-27 00:00:00TripAdvisor
Opinia o Hotelu: 눉 Bardzo dobra lokalizacja hotelu przy opcji podróży do Lwowa, duży parking, optymalny basen
9.2/10Eduardo/Spain2018-07-27 00:00:00Booking.com
Opinia o Hotelu: It was a really comfortable stay at the hotel. Breakfast was tasty. I spent a wonderful time here.
9.2/10Marie/United Kingdom2018-07-27 00:00:00Booking.com
Opinia o Hotelu: It\'s a beautiful beautiful hotel with the friendliest staff ever.
9/10Janusz/Krosno2016-11-18 20:22:18HotelSystems.pl
Opinia o Hotelu: Miły i profesjonalny personel, wyżywienie, cisza, czysty pokój.
Nasze SPA: Ładny basen, fantastyczne masażystki i przemiłe panie kosmetyczki.
Telefon
recepcja
Rezerwuj
Rezerwuj
Dojazd
Dojazd
Rezerwuj
Galeria