OFERTA WESELNA SPA HOTELU GLORIA*** W PRZEMYŚLU
… Najpiękniejszy dzień w życiu
zasługuje na najpiękniejszą oprawę …
Kilkaset przyjęć weselnych, mnóstwo pozytywnych rekomendacji, I miejsce na najlepszą salę weselną w Polsce, tysiące pięknych wspomnień uchwyconych na fotografiach to zaledwie kilkuletni dorobek Sali Królewskiej SPA Hotelu Gloria***. Zadowolonych Par Młodych i Gości Weselnych przybywa.
Państwo również możecie znaleźć się wśród nich!
Smaki dopracowywane przez lata i wykwintna kuchnia zabiorą Państwa
w podróż, z której nie będziecie chcieli wracać.
Doświadczony i profesjonalny zespół zapewni serwis na najwyższym poziomie – każdemu z Państwa Gości poświęcimy maksimum uwagi.
Z przyjemnością pomożemy Państwu w skomponowaniu odpowiedniego menu podczas degustacji, na którą Państwa zapraszamy.
Chętnie udzielimy wielu wskazówek dotyczących dekoracji, oprawy muzycznej, fotografii, cukierni, animatorek dla dzieci
(współpracujemy z wieloma podwykonawcami),
uwzględniając Państwa życzenia co do najdrobniejszych szczegółów.
Szanowni Państwo!
Niezmiernie miło nam poinformować, iż zwyciężyliśmy w konkursie
V edycji Best Hotel Award
spośród 8 obiektów w całej Polsce na najlepszy hotel dla organizacji wesela!
www.besthotelaward.pl/#na-wesele
Do Państwa dyspozycji oddajemy:
- Królewską salę weselną dla 220 osób
- Salę bankietową dla 40 osób (przyjęcie weselne)
- Salę kameralną dla 40 osób (przyjęcie weselne)
- Możliwość urządzenia poprawin w stylu klasycznym – w restauracji,
bądź nieco odmiennie – w hotelowym ogrodzie w formie grilla - Szeroką bazę noclegową dla 120 osób (pokoje standardowe, apartamenty rodzinne)
- Atrakcyjne ceny noclegów dla Gości weselnych (możliwość wydłużenia
doby hotelowej)
- Strefa wodnego relaksu (basen z dostępem do sauny fińskiej, parowej, wanny
z hydromasażem) - Luksusowy salon SPA z szeroką ofertą zabiegów na twarz i ciało
- Przestronny, monitorowany całodobowo parking
W prezencie dla Państwa Młodych:
-
Degustacja dań weselnych
-
Chleb weselny na powitanie Państwa Młodych
-
Apartament dla Młodej Pary (1 noc)
-
Podróż poślubna (3-dniowy pobyt w Hotelu Mirage***) lub półroczny karnet na basen oraz sauny (w przypadku, gdy Państwo Młodzi nie mogą skorzystać z prezentu, mogą go odstąpić dwóm wybranym przez siebie osobom)
-
Romantyczna kolacja w I-szą rocznicę ślubu w restauracji SPA Hotelu Gloria***
-
Dekoracja stołów głównych
-
Dekoracja stołów tematycznych (SŁODKI BUFET, ALKOHOLOWY BUFET)
PROPOZYCJE MENU WESELNEGO:
DANIA GORĄCE:
Zupy (do wyboru):
- Rosół domowy z makaronem / z makaronem i kulkami mięsnymi: drobiowo – wołowy warzywny (dla wegetarian)
- Zupa-krem z groszkiem ptysiowym:
- z borowików
- z brokułów
- z łososia
- Barszcz czerwony:
z krokiecikami (mięso, kapusta, pieczarki)
z sakiewkami francuskimi (mięso i pieczarki lub szpinak i ser feta)
z pasztecikami
z cebulaczkami
- Zupa węgierska
- Strogonov
- Zupa rybna z łososiem lub karpiem
- Kociołek po Lwowsku
Danie główne / dania gorące (do wyboru):
- Łódeczki drobiowe
- Kotlet de volaille
- Pierś z kurczaka z żurawiną i jabłkiem
- Roladki drobiowe faszerowane warzywami w sosie serowym
- Rolada drobiowa faszerowane warzywami w sosie koperkowym
- Roladki schabowe z warzywami
- Roladki schabowe z boczkiem i grzybami
- Schab w sosie grzybowym
- Schab faszerowany warzywami
- Schab faszerowany:
śliwką
morelą
szpinakiem
- Soczysta sztuka mięsa w sosie myśliwskim
- Karkówka faszerowana kapustą i grzybami
- Szaszłyk drobiowy z warzywami
- Szaszłyk wieprzowy z warzywami
Dodatki do dania głównego / dań gorących (do wyboru):
- dla Młodej Pary – serduszka zakochanych
- gruszka ziemniaczana
- ryż z warzywami
- ziemniaki puree
- ziemniaki z wody z masłem i koperkiem
- ziemniaki zapiekane z masłem i rozmarynem
- talarki opiekane
- dufinki
Surówki (do wyboru):
- z marchewki (pomarańcza, jabłko)
- marchew po koreańsku
- z pora
- z kapusty kiszonej
- z kapusty białej
- z kapusty czerwonej
- buraczki z chrzanem
- z kapusty pekińskiej
- mizeria (ogórek, pomidor, cebula, śmietana)
Deser:
*płonące lody na owocowym postumencie
* lody z advocatem
*wiosenny pucharek lodowy z musem truskawkowym i listkiem mięty
*śliwka w koniaku pokryta delikatnym puszkiem
*deser Tiramisu
ZIMNE ZAKĄSKI (do wyboru):
- Wędliny/mięsa pieczone (karkówka, schab – faszerowane morelą, śliwką, żurawiną)
- Pasztet królewski
- Sałatki:
- jarzynowa
- bankietowa (kapusta pekińska, cebula, papryka, ser żółty, pieczarki, kukurydza, kurczak lub szynka, majonez)
- krabowa (pomidor, papryka, paluszki krabowe, cebula, majonez, kawior do ozdoby lub bez kawioru)
- z selera (seler, kukurydza, szynka, jajko, ananas, chrzan, ser żółty, majonez)
- z pora (por, jajko, ser żółty, jabłko, kukurydza, natka pietruszki, majonez)
- brokułowa (brokuły, pomidor, jajko, sos czosnkowy, koper, majonez)
- grecka (sałata lodowa, pomidor, ogórek, , papryka, ser feta, cebula czerwona, oliwki,
sos winegret)
- wykwintna winogronowa (cebula, kukurydza, winogron, kurczak, majonez)
- sałatka Waldorfa (kapusta czerwona, seler naciowy, ser żółty, winogron, jabłka, jogurt
naturalny, majonez)
- z grillowanym kurczakiem (sałata lodowa, pomidor, ogórek, , papryka, cebula czerwona, kurczak grillowany, sos winegret)
- z pieczarkami (pieczarki marynowane, szynka, papryka, kukurydza, ser żółty, korniszon, czosnek, majonez)
- pieczarkowa – warstwowa (pieczarki, jajko, kurczak, groszek, cebula, majonez)
- makaronowa (makaron ryżowy, szynka, ogórek, jajko, kukurydza, szczypiorek)
- z tyńczyka (tuńczyk, ryż biały, papryka czerwona, kukurydza, natka pietruszki)
- Rolada mięsna w otoczce żółtego sera
- Rolada z serkiem Almette w puszystym cieście
- Rolada z łososiem i szpinakiem
- Pomidory z mozzarellą
- Zawijańce z bakłażana z kozim serem lub serem feta
- Jajko w sosie tatarskim
- Jajka faszerowane pieczarkami
- Śledź:
z cebulką i jabłkiem
z koperkiem
w sosie salsa
po staropolsku (z cebulą, marchewką i majonezem)
po japońsku
- Ryba po grecku
- Galaretka drobiowa
- Galaretka łososiowa
- Schab w galarecie
- Szparagi z szynką w galarecie
- Deska serów
- Bakłażan faszerowany mięsem
- Pieczarki faszerowane
- Naleśniczki wątrobiane z sosem czosnkowym
- Szaszłyk z suszonym pomidorem i boczkiem
- Paluszki krabowe na grzankach
- Babeczki faszerowane
- Melon w plasterku szynki
- Mufinki z szynką i pieczarkami
- NAPOJE BEZ OGRANICZEŃ: KAWA, HERBATA, SOK, WODA Z CYTRYNĄ I MIĘTĄ, KOMPOT
- MOŻLIWOŚĆ PRZYGOTOWANIA STOŁU Z ALKOHOLAMI
- FONTANNA CZEKOLADOWA
- FONTANNA ALKOHOLOWA
- WYSEPKA RYB FASZEROWANYCH (SUM, KARP, JESIOTR)
- STÓŁ WIEJSKI – 1400zł.
- szynka wiejska
- boczek faszerowany
- boczek wędzony
- polędwica sopocka
- kiełbasa podsuszona
- kabanos wieprzowy i drobiowy
- salceson chłopski
- pasztet królewski własnej roboty
- kaszanka gryczana
- pasztetowa w jelicie
- smalec domowy (z cebulką, z jabłkiem)
- słonina w pierzynce
- ogórki kwaszone
- warzywa marynowane
- chrzan z jajkiem
- sos czosnkowy
- piróg wiejski z kaszą gryczaną lub kosz piekarskich rozmaitości
STÓŁ WIEJSKI Z UDŹCEM WĘDZONYM – 1 900zł.
Możliwość indywidualnej kompozycji menu dla osób wegetariańskich i wegańskich.
Śniadanie od godz. 8.00 do 11.00
Najczęstszą formą śniadań w naszym hotelu są śniadania w formie szwedzkiego stołu. Przygotowanie posiłku w formie szwedzkiego stołu ma szereg zalet zarówno dla samej restauracji jak i dla gości. Możliwość samodzielnego skomponowania dania sprawia, iż każdy znajdzie coś dla siebie. W skład śniadania hotelowego wchodzą przede wszystkim sery, wędliny oraz warzywa w najróżniejszych postaciach połączone z pieczywem. Do tego soki oraz dobra kawa i herbata. Nie brakuje również owoców i szerokiego wyboru płatków śniadaniowych z mlekiem oraz serwowanej na ciepło jajecznicy, jajek sadzonych czy kiełbasek. Nasz hotel oferuje gościom szerszy wachlarz propozycji , do których często włączane jest kilka rodzajów omletów i naleśników, zarówno na słodko jak i przygotowanych na ostro. Dla smakoszy bardziej treściwych dań, proponujemy risotto oraz bigos. Kompozycja ta tworzy tak zwane śniadanie pełne.
Na życzenie Młodej Pary – serwujemy śniadanie do łóżka!
Przygotowaliśmy dla Państwa wyjątkową ofertę, w Tym propozycję organizacji wesela
w tygodniu, bo kto powiedział, że jak wesele to koniecznie w sobotę?!
Bądźcie wyjątkowi! Zorganizujcie wesele w tygodniu!
Wesele zorganizowane w tygodniu lub w niedzielę
to nie tylko walka z utartym schematem i oryginalny pomysł, ale i ….
ATRAKCYJNE RABATY!
Dla najmłodszych gości weselnych proponujemy odrębną salę z możliwością animacji (współpracujemy z doświadczoną grupą animatorów dziecięcych)
lub specjalnie przygotowany stół dla dzieci!
Jeśli będą Państwo chcieli wrócić do wyjątkowych chwil –
zorganizujemy dla Państwa spotkanie w gronie rodziny i przyjaciół,
podczas którego będą mogli Państwo wspólnie obejrzeć zdjęcia i film z uroczystości,
a także podzielić się wrażeniami.
Oferujemy poczęstunek w specjalnych cenach!
Serdecznie zapraszamy!
Kontakt:
Dyrektor Hotelu Agnieszka Kościelna
Tel. 602-527-200 / 16-678-22-82 turystyka@hotelgloria.pl