Bankiet Przemyśl – oto kilka naszych propozycji.
Kolacje bankietowe
Załącznik nr.1
Wariant 1
Danie serwowane indywidualnie:
- Medalion schabowy w sosie pieczeniowym
- Ziemniaki puree
- Zestaw surówek
- Deser: pucharek lodowy z dodatkami
Zimne zakąski :
- Zestaw wędlin
- Sałatka jarzynowa / sałatka bankietowa
- Galaretka drobiowa
- Rolada faszerowana
- Pasztet z żurawiną i chrzanem
- Jajka w majonezie posypane szczypiorkiem
Dodatki
- Pieczywo
- Kawa, herbata, woda z cytryną i listkiem mięty – bez ograniczeń
Wariant 2
Danie serwowane indywidualnie:
- Rolada drobiowa faszerowana warzywami w sosie koperkowym
- Ziemniaki z wody z masłem i koperkiem
- Zestaw surówek
- Deser: panna cotta z musem truskawkowym
Zimne zakąski:
- Zestaw wędlin
- Sałatka pieczarkowa / sałatka bankietowa
- Galaretka drobiowa
- Rolada faszerowana
- Pasztet z żurawiną i chrzanem
- Jajka w majonezie posypane szczypiorkiem
*godz. …… – barszcz z cebulaczkami
Dodatki
- Pieczywo
- Kawa, herbata, soki, woda z cytryną i listkiem mięty
Wariant 3
Danie serwowane indywidualnie:
- Barszcz ukraiński
- Kociołek po lwowsku
- Deser: słodka niespodzianka
Zimne zakąski:
- Półmisek mięs pieczonych
- Sałatka olivie / śledź pod szubą
- Chlebek ze słoninką
- Zestaw warzyw i pikli
- Domowy pasztet pieczony z żurawiną i chrzanem
- Rolada faszerowana / galaretka drobiowa
- *godz. …. (dokładna godz. Do zgłoszenia kelnerom) – bulion z frykadelkami
Dodatki:
- Pieczywo
- Kawa, herbata, woda z cytryną i listkiem mięty, soki
Wariant 4
Danie serwowane indywidualnie:
- Rosół z makaronem
- Rolada drobiowa faszerowana warzywami w sosie koperkowym
- Gratin warzywny
- Zestaw surówek
- Deser: panna cotta z musem truskawkowym
Zimne zakąski:
- Zestaw wędlin
- Sałatka gyros / sałatka bankietowa
- Galaretka drobiowa / śledź z jabłkiem i cebulką w śmietanie
- Rolada faszerowana
- Pasztet z żurawiną i chrzanem
- Jajka w majonezie posypane szczypiorkiem
*godz. …… – kociołek po lwowsku
*godz. …. – barszcz z pasztecikami
Dodatki
- Pieczywo
- Kawa, herbata, soki, woda z cytryną i listkiem mięty
Wariant 5
Danie serwowane indywidualnie:
- Zupa-krem z białych warzyw
- Rolada drobiowa faszerowana warzywami w sosie koperkowym
- Ziemniaczana gruszka
- Zestaw surówek
- Deser: lody na ciepło na owocowym postumencie
Zimne zakąski:
- Zestaw wędlin
- Sałatka bankietowa
- Sałatka z grillowanym kurczakiem
- Mix faszerowanych rolad
- Galaretka drobiowa
- Paluszki krabowe w cieście filo
- Wrapy naleśnikowe
- Domowy pasztet pieczony z żurawiną i chrzanem
Dodatki
- Pieczywo
- Kawa, herbata, woda z cytryną i listkiem mięty, soki
*godz. 22:00 (dokładna godz. Do ustalenia z kelnerem) – kociołek po lwowsku
*godz. 23:30 – barszcz z pasztecikiem
Dalsze informacje dot.oferty dla grup – kliknij tutaj
Powrót do strony głównej możliwy przez ten link
Dodatkowe, ciekawe informacje nt.bakietów znajdą Państwo w obecnym odnośniku